onsdag 3 februari 2010

Min praktikplats

I loooove!!! Jag trivs så himla bra! Jag har inte haft så mycket att göra utan mest bara hängt med andra, men nu har jag en uppgift som tar en massa tid, men är såååå kul! Jag ska gallra bland barn- och ungdomsböckerna! Så sjukt att jag får bestämma vilka som ska behållas och vilka som ska tas bort. Så om det är någon särskild bok som nån vill ha så får ni ta ett snack med mig =0)

Imorgon ska vi ha funktionsmöte och då ska vi bestämma mitt schema lite mer. Jag kan ju säga att jag trivs så himla bra. Jag mår bra av att gå till jobbet! (inte för att jag på nåt vis mår dåligt hemma alltså) men jag har ingen som helst ångest av att gå och jobba. Det känns att det är detta jag ska jobba med. Inte nödvändigtvis på ett högskolebibliotek men definitivt på ett bibliotek. Så himla skönt. Jag hoppas så att jag kan få nån sorts anställning där sen när jag är klar. Det hade varit så kul. Jag trivs med arbetskamraterna och jag trivs med det jag gör och lokalerna (ok trapporna är rätt jobbiga)

Mitt jobb gör mig glad! Det är inte så många som kan säga det

Dags för té, burr vad jag fryser! Nästa lägenhet blir inte en på bottenvåning. Fyyy vad vårt golv är kallt. Jag har på mig ullknästrumpor, ullunderställ, linne och fleecetröja. Aaa nu vet jag vad som fattas: fårskinnstofflorna, och den perverst tjocka filten med teddyfoder......ja jag vet, jag är extremt frusen, men vår lägenhet är faktiskt himla kall, trots maxgrader på.....

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar